Dit artikel hoort bij: Arboportaal Magazine 01

Digitale toolkit

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid wil werkgevers, preventiemedewerkers, bedrijfsartsen, arboprofessionals, maar ook leden uit de OR of personeelsvertegenwoordiging goed informeren over de wetsbepalingen. Hiervoor heeft het ministerie de digitale toolkit Nieuwe Arbowet gelanceerd.

De toolkit maakt het mogelijk organisaties voor te lichten over dit soort wijzigingen in de Arbowet.

In de digitale toolkit zitten onder andere handige factsheets, animaties en downloadbare bestanden zoals posters en Q&A’s over de veranderingen in de Arbowet. Bestaande en nieuwe informatieproducten zijn hier op één plek gebundeld en de toolkit wordt gedurende het jaar aangevuld met nieuwe informatie.

Ga direct naar de digitale toolkit op het Arboportaal: www.arboportaal.nl/digitaletoolkit.