Foto Yvonne Compier. Locatie: TravelBird

Wil jij ook weten wat er speelt op het gebied van ‘gezondheid en veilig werken’? In iedere editie van het digitale Arboportaal Magazine wordt een onderwerp op het gebied van gezond en veilig werken extra onder de aandacht gebracht.     

Zo stond dit eerste nummer van het Arboportaal Magazine in het teken van de Nieuwe Arbowet en zal in de komende editie pesten op het werk centraal staan. Elk onderwerp wordt vanuit verschillende perspectieven en doelgroepen behandeld. Het digitale magazine wordt periodiek uitgebracht.

Blijf op de hoogte en meld je direct aan via de website van Rijksoverheid. Selecteer bij 'nieuwsbrieven waarvoor u zich wilt aanmelden' het Arboportaal Magazine. Je ontvangt dan via de nieuwsbrief direct een link naar de nieuwste editie van het digitale magazine.